Regen

Blijf op de hoogte en volg

18 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

Wat heerlijk dat het in Nederland lekker druilerig is. Al regent het hier ook wel regelmatig moet ik zeggen. Maar dan alsof er een sluis is opengezet. Gelukkig ben ik tot nu toe elke keer binnen geweest, ben er zelfs een keer wakker van geworden, zo hard regende het. Leek wel alsof ze op trommels stonden te rammen.
Goed trouwens al die reacties, is erg leuk om te lezen!
Tot zover heb ik het erg naar mijn zin, trek veel op met de eerdergenoemde buurman uit het vliegtuig. Hij logeert hier bij een stel Nederlanders, en gister hebben we met zijn allen (dat stel dus met kinderen, haar broer en vriendin en de ouders van ze) in Oysterbay in een restaurantje gegeten (krokodil notabene). Was erg gezellig en leuk om andere mensen te ontmoeten. Ook handig voor vragen en info, zij zitten hier immers al een tijdje. Verders hebben ze een boot waarmee ze tripjes organiseren voor toeristen, en ze hebben me uitgenodigd binnenkort een keertje mee te varen. Liekt me enig!
Vanmorgen naar het bewuste appartement met sea-view geweest, hopelijk krijg ik vandaag de sleutel...ik ga van niets meer uit, eigelijk was het gister al de bedoeling, had al uitgecheckt en alles, ging het niet door. Ben feitelijk een paar uur dakloos geweest ;) Kon gewoon weer in mijn oude hotelkamer, dus niets aan het handje. Al scheet ik wel even in de spreekwoordelijke broek toen het donker werd en Jean-Marie maar niet kwam opdagen. Lonkende en roepende mannen uit traagvoorbijrijdende wagens, ieuw.. ik ben natuurlijk cool gebleven en 5 minuten later kwam de goede man me ophalen. Ik zeg eind goed, al goed.

• 18 Januari 2008 - 20:51

Tamara:

Aloha,

Het weer zuigt hier inderdaad ja. En dit weekend wordt het niet veel beter jammergenoeg. Echt weer om lekker thuus te hangen. Hoewel ik morgen denk ik nog wel even naar de stad ga om te kijken of ik nog wat leuks kan scoren (kleding en schoeisel dus ;) ).

Maareh....hadden de lonkende en roepende mannen in de traag voorbij rijdende auto een hoog bling bling gehalte? ;)

Anyway, leuk om te weten dat je het naar je zin hebt. Ik hoop dat je snel foto's hebt.

En zo'n boottrip moet je zeker gaan doen. Zaaaaalig om op het dek te liggen terwijl de boot op het skitterende blauwe water vaart.

Voor de rest alles bueno hier. Ben deze week weer begonnen met sporten. Dus ja, binnenkort kun je me door een rietje heen zuigen. :P

Laters babe, Tamara x

• 18 Januari 2008 - 21:13

hoi yil
    wat een gedoe met de sleutel! dus als ik het goed begrijp heb je een appartementje, hoe smaakte de krokodil ?en een rondje varen is nooit weg!!!!heb nog nooit zoveel contakt met je gehad leuk hoor, en erg leuk deze site doeiiiiiiiiii

• 18 Januari 2008 - 22:36

Imme:

Hee wijf,
    Je bent altijd cool, daar kun je gewoonweg niets aan doen ;-)
    Hopelijk heb je vandaag de sleutel.
    liefs Imme

• 19 Januari 2008 - 06:17

Sander:

He Yil,

Leuk dat je het zo naar zin hebt.
    ga zo door ;)
    ik vroeg me af heb je daar ook apen?

Sander

• 20 Januari 2008 - 11:54

Lotte:

God yil, wat geweldig allemaal. en met dat klote weer hier ben ik nu helemaal jaloers op je. hoe voelt dat? heerlijk zonnestralen op de beentjes? is die jean marie ook een beetje aardig? wel leuk dat hij je het hele eiland laat zien. hoe is die buurman uit het vliegtuig. Je kan hem misschien ook bij zijn voornaam noemen, scheelt ons ook typen haha. Wat leuk!heb je zomaar een familie daar, gastvrij van ze man. En doe me een lol en koop een busje pepperspray ofzo.
    maak me toch een beetje zorgen he. Heb je al een telefoon en zoja wat is het nummer (voor de broodnodige smsjes).
    groetjes voor jou en de buhv.

lot

• 20 Januari 2008 - 15:10

Mam:

zijn in andorra,mijn pootje doet zeer.niet mijn schuld.mooi weer en veel sneeuw.kan je al bellen?KOOP ANDERS EEN KAARTJE.horen we elkaar!kamertje met krok,je bent toch cool hoor.leuk varen op de caribien.bofkont.En je bent in trek,lees ik.eng hoorgroetjes vanuit een zonnig andorraPa en Ma

• 20 Januari 2008 - 15:21

Mam :

heb nog een beetje tijd over op de comp.leuk dat tante marijke ook zoveel mailt.je moet maar de judogrepen leren,als je weer op straat komt te staan.ik ga nu afsluiten,de ping is op volgende keer meer.mam

• 20 Januari 2008 - 15:35

hoi yil
    zeker lekker vrij het weekend?wat voor spannends heb je nu weer gedaan ?en heb je nu je sleutel!nou je vader en moeder zitten lekker in andorra in de sneeuw lekker contra jullie!!!!doeiiiiiiiiii

• 21 Januari 2008 - 13:38

Hester:

Hi Yil,

Druilerig? Regen? das nog nix:) hier ligt al bijna een meter sneeuw- net een bijna dode rit gemaakt terug van werk, maar goed das de avontuurlijke kant van the North East for ya. Maar eeh jouw caribische way of life klinkt goed en dat apartement lijkt me een prima vakantie huisje:) Hoe lang blijft je buurman en ben reuze benieuwd naar meer details-die je uiteraard ook kwijt kunt op tony pony. Heet 'ie trawes Tony? Wijffie geniet ervan en hoop dat je snel een goeie verbinding hebt. Zijn er geen internet cafe's ofsjow? Lekker ook dat je inmiddels al geadopteerd bent daar. Latersss x hes p.s. heb je eigenlijk wel tijd voor een baan daar?

• 21 Januari 2008 - 13:46

Tommy:

Heehoo!

Goed aangekomen, reeds aan het werk, dak en thuisloos, palmbomen, blauw zeewater van 25*, lonkende 'macho's' en gelukkig het vertrouwde regenwaterrr.

Klinkt allemaal erg goed!

Tja, alhier gaan de poffers gewoon door al heb ik net een sollicitatie de deur uit gedaan bij een ex-werkgever als 'technische dienst medewerker'. (op hoop van zegen maar want zoals je weet komen de poffers reeds mijn neus uit)Verder heb ik een ruim voldoende behaald voor mijn eerste praktijktentamen shiatsu en volgt komende zaterdag mijn eerste theorie-tentamen.

Uiteraard ben ook ik erg benieuwd naar de eerste foto-serie. Maaaarrr, take it easy girl.

Geniet...

Tommy

• 21 Januari 2008 - 15:53

Pa En Ma:

heb in het hotel een comp gevonden en ben daar blij om.Kan je je adres even schrijven hierop dan kan ik een sneeuw plaatje sturen.Hier is alles oke en een lekkere temp.De sneeuw begint wel te smelten maar s´nachts spuiten ze er nieuwe op.Groetjes uit andorra

• 21 Januari 2008 - 20:23

Marinho Meijerink:

Goedendag Yil,

Ik kwam je tegen op de Google en heb even je verhaal gelezen over Philipsburg. Ik ben bezig om daar te gaan wonen en te werken. Maar is dat daar wel een beetje te doen? Of zeg je liever niet?

Groetjes

Marinho Meijerink

P.s.

Succes nog daar en hoop dat je een reactie terug stuurt, tenminste als je er tijd voor heb natuurlijk he.

Tanks

Bye bye Marinho

• 21 Januari 2008 - 20:35

Marike:

He Buuv,
    Je wordt gemist hier hoor. Vandaag samen met Lotte langs je huisje gerend. Alles ziet er nog netjes uit hoor. Ik heb een paar rare huppelsprongen gemaakt om alles nog even wat nader te bekijken, maar kon niet te opvallend want je huurder zat op de bank, die trouwens tegen je palmmuur aanstaat. Had jij dat al gedaan?
    Verder al veel aan je moeten denken. Hoe was de vlucht, hoe bevalt het eiland, hoe bevalt je werk, hoe bevallen de eilandbewoners, etc. Goed om te lezen dat het goed met je gaat. Nu morgen nog even die sleutel en je zit helemaal op rozen. Ik heb nog niet alles nauwgezet gelezen, maar wie is toch die buurman???? Gewoon gezellig? Een potentiële lover? Ik ben toch erg benieuwd. Lot en ik houden het al 3 dagen vol met hardlopen.. en dat met dit klote weer. Ik vind ons nu al bikkels.
    Je feestje was trouwens erg gezellig en je foto hebben we hier opgehangen. Ben je toch nog een beetje in de buurt.

Later.

• 22 Januari 2008 - 19:51

he yil
    wat ben je allemaal aan het doen?het is al een paar dagen geleden dat je wat geschreven hebt, ben een beetje bezorgd!!!!!of heb je het gewoon te druk?!!laat snel wat horen doeiiiiiiiiiiiiii

• 22 Januari 2008 - 21:56

Tamara:

Ja Yil, waar ben jij nu? ;)

Laat ff wat van je horen meid.

Greetz, Tamara

• 22 Januari 2008 - 22:46

Imme :

Ola,
    Je hebt al een moeder - meerdere zoals je op je pagina kunt lezen ;-) maar toch zou ook ik graag wat van je horen! Hoop dat het goed met je gaat wijf en voor ons is het toch anders denk ik. Wij maar wachten op een berichtje vanaf het Paradijslijk Eiland en jij bent nog maar 8 dagen bezig met je nieuwe leven.
    Nu ja, geen nieuws goed nieuws gaat ik vanuit.
    Hier alles goed, vandaag zelfs een bijna strakke blauwe lucht in het Amsterdamse.
    Liefs Imme

• 23 Januari 2008 - 11:31

ja yil,

ik sluit me aan bij de rest van de dames,
    alles ok? we need the info..:-)

• 23 Januari 2008 - 11:35

ja yil,

ik sluit me aan bij de rest van de dames,
    alles ok? we need the info..:-)

• 23 Januari 2008 - 14:19

Mam:

yil,waar ben jij nu?laat even wat van je horen.heb je de bungalow zonder mercedes/room for a pony enz. gekregen?Ik lees je wel weer!mam

• 23 Januari 2008 - 20:39

Trudy:

Hey Yip,
    gaat goed daar zo te horen. Heb een aantal x je hondjes op visite gehad, gaat erg goed met ze. Leuk dat we zo op de hoogte blijven van je te gekke verblijf daar.
    Trudy