Pinel Island
29 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam
29 Januari 2008 - 19:02
Ma:
hallo,wat is het vreselijk daar zeg!Ik zou naar huis komen.Tante marijke zat op de site te kijken en had jou bericht eerder dan ik onder ogen.Shit.ik lees het al,oppassers genoeg.ik heb op je gmail gemaild.mam -
29 Januari 2008 - 21:15
Imme:
God wijf, wat een heerlijkheid allemaal en een goeie profiel foto!
Net paal 12 maar dan anders ;)
Liefs Imme -
29 Januari 2008 - 21:17
Hey Yil,
Klinkt mooi allemaal! Ben je trouwens binnen no time aan de andere kant van het eiland? Is toch mooi als je ff wilt genieten van ongerepte natuur en de rust.
Ga je binnenkort nog eens echt duiken?
Enneh....graag meer foto's, jawel. :)
Toedeloe, Tamara
30 Januari 2008 - 09:39
Lotte:
he cool!
enne is dat Brammie? Wat een hunk!! wat heeft hij daar in zijn hand? een schelp? allemachtig..
en ik weet je gmail niet, of kan iemand anders van deze 'community' het er even opzetten voor me? thanks
dikke zoen en tot mails
lotte -
30 Januari 2008 - 10:32
Sander:
He Yil wat een mooie kiekjes.
echt fantistasch :) -
30 Januari 2008 - 13:37
Tamara:
Yo Lotte, Yil haar mailadres is yildizzie@gmail.com.
Groetjes Tamara -
30 Januari 2008 - 17:37
Janneke:
ik maar bellen naar die lotte.Nooit thuis.!!!!!!!!!!!nou ja ze weet het nu.thanks tamaaaaaar -
31 Januari 2008 - 19:24
Yil:
Het eiland is niet heel erg groot, maar er zijn wel veel auto's en een slechte infrastructuur. Je kunt maximaal 50 rijden, als je rijles krijgt leer je zelfs maar tot zijn 3 schakelen, hihihi. Meer heb je toch niet nodig. Lopen is hier echt geen optie, want geen trottoirs, een berm die bezaait is met vuil en gaten, bloedheet en onbetrouwbare chauffeurs. Zelf ben ik net met de bus naar werk gegaan, dat zal hemelsbreed zo'n 5 kilometer zijn. Daar doe je dan zo'n 40 minuten over, om even een idee te geven... -
01 Februari 2008 - 21:02
Neis:
Jezus Yil wat een paradijs! En inderdaad leuke kerel (aan de haak geslagen????)
Toedeloeeeeeeee -
02 Februari 2008 - 12:13
Tamara W:
Wat ziet het er allemaal fantastisch uit. Wat lullig voor je dat wij er niet bij zijn je zal je wel rot vervelen, misschien moet je maar terug komen.... -
02 Februari 2008 - 17:31
Imme:
Hee wijf,
Ik wil je alvast een heel gelukkig weekend wensen! Hebben jullie ook carnaval?
Liefs Imme -
02 Februari 2008 - 21:49
Marijke:
he yil
nou morgen weer vrij wat vreselijk voor je!!!!!je weet vast niet wat je moet doen
veel plezier hoor!!!!!!!!!! -
03 Februari 2008 - 09:16
Yo Yil,
Wat zijn de plannen voor vandaag?
Greetz, Tamara -
04 Februari 2008 - 21:18
Hester:
Hey yil, ziet er allemaal prettig uit jaja. Hoe ziet je apparrement eruit? Kun je daar nog wat foto's van plaatsen. Hier regen, sneeuw en meer van zulks dus je zit daar goed;)
Laters maid, x hes -
05 Februari 2008 - 12:55
Jacqueline:
Wat een luxe,dat mooie weer daar!!
Lekker ding trouwens op de foto!!
Na je werk kun je zo in de kayak, vakantie paradijs ,geweldig Yil!!
Ik wil best met je ruilen hoor,kun jij in de muffe hal werken voor mij! haha
Nu ik hier achter de pc zit ,stormt het hier ,en dan zie ik die site van jou grrrrrrrrrrrrrrr stink jaloers eigenlijk!!
Meisie geniet er maar volop van!!
Kus van je tante Jacqueline -
05 Februari 2008 - 21:18
Yo Yil,
Het schijnt nu carnaval op de Antillen te zijn he? Ben je flink aan het mee feesten?
Toedels, Tamara -
07 Februari 2008 - 08:41
Liesbeth:
ruilen Yildiz? ik ga waarschijnlijk in de voorjaarsvakantie een weekje naar Epe in een chalet, op een park met overdekt zwembadje... is het wat voor je?
Zo te lezen heb jij het reuze naar je zin, nou wij zullen ze hier wel verdienen hoor. geniet maar lekker verder van zon, zee, strand, Bram... groetjes van Liesbeth!