Life goes on
21 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Na alle nieuwe indrukken van de eerste paar maanden, is het gewone leven hier begonnen. Het werk bevalt nog steeds goed, het is echt heerlijk hoe "niet hard" je hier hoeft te werken. Dat is goed aan mij besteed, hahaha. Ik zei het al jaren: ik ben in het verkeerde klimaat geboren. Ook in het verkeerde velletje wat dat betreft. Ik smeer me gek met factor 50. Laatst kwam ik na stevig doorstappen de apotheek binnengestapt en collega's sloegen verschrikt hun handen voor hun mond: "Oooh wat erg, doet het erg pijn?" Maar ik was helemaal niet verbrand, was gewoon ietwat rood aangelopen van inspanning. Ben echt een attractie hier, ze vinden het enig hoe ik rood word (schaamte, inspanning, warmte, ze vinden het allemaal even grappig)
Een paar weken geleden een Harley gehuurd. Was erg leuk om het eiland te ontdekken en met de wind in de haren over de wegen te scheuren. Bram heeft nog niet zo heel lang zijn rijbewijs, de wegen zijn slecht onderhouden en de motor was erg groot en loeizwaar.U begrijpt dat ik een paar keer die film des levens aan mijn ogen voorbij zag trekken...Inmiddels hebben we zelf een motor aangeschaft. Kwam zo op ons pad, want eigenlijk is een auto hier veel en veeeeeel veiliger. Het verkeer kan namelijk nogal chaotisch zijn en ook zijn er veel mensen niet verzekerd, of rijden met Heineken in de hand rond. Maar goed, het is heerlijk om mobiel te zijn. Je hebt hier echt vervoer nodig. Het is een klein eiland, maar door de bergen zijn de afstanden wel groot. Bovendien heb je bij stap numero uno al een zweetsnor en klotsende oksels te pakken, dus wielen zijn geen overbodige luxe. En zo denken alle mensen er hier over. Er zijn hier zo ongelofelijk veel auto's op het eiland, dat het vaak muurvast staat. Als er bij het vliegveld mensen het zebrapad oversteken, kan dat een file tot gevolg hebben die tot in Philipsburg kan reiken. Aan de andere kant zijn de mensen hier wel heel vriendelijk in het verkeer. Ze laten je graag voorgaan, wat aangegeven wordt met een korte ram op de claxon. Tuut, u mag voor!
22 April 2008 - 11:29
Lotte:
coole foto! Helemaal die film over che guevara zijn jonge jaren.leuk om weer es wat te horen over 't leven daar. wil ook wel wat foto's zien als je die hebt?
groetjes (en je wordt hier nog steeds node gemist hoor), Lotte -
24 April 2008 - 05:13
Sander:
He dame,
Leuk weer wat van je te lezen.
Ik zal binnenkort nog een mail sturen met de foto's van de kids.
groeten Sander -
25 April 2008 - 16:23
Tamara:
Gut, ik dacht laat ik deze site maar weer eens checken en warempel je hebt wat geschreven. :)
Maareh, je schrijft dat jullie nu een motor hebben, maar daar mag jij niet op rijden toch? Of gelden daar weer andere regels...dat als je een autorijbewijs hebt, dat je ook op de motor mag? ;)
Verders, mooi dat je het nog steeds naar je zin hebt.
Doei, Tamara xxx -
27 April 2008 - 14:04
Mam:
Hai yildiz.Mooie foto,zit je op de brommer?Heb je tegenwind? -
05 Mei 2008 - 17:18
Marike:
Yillie,
Mooi om van je te horen. Ik word altijd blij van je verhalen.
Wij zijn bezig met ons tuintje.
Dus als je terug komt (??????) dan kunnen we lekker in onze prachtige, geheel bestrate tuintje koffieleuten en/of wijn drinken. Jouw stoepie is trouwens ook prachtig geworden (de hele straat heeft er tijden uitgelegen, was wel lekker rustig). Erg zonnig hier. Heerlijk. René is rete druk op het strand en ik zit lekker bij hem op het terras. Ha ha.
Spreek je later. Mariek -
21 Mei 2008 - 14:01
Remko:
Ha Tjil. Het duurde effe voordat ik je site had gevonden, maar nu laat ik 'm niet meer los. Heb net al je berichten doorgenomen en zit nog na te gnuiven van skittle/shithole verhaal.
Ben nu volledig in de ban van de Antillen, dus denk dat ik maar effe een om een loopie naar Den Helder-Zuid ga. Stukkie sfeer snuiven bij de Lidl ofzo.
Ik ruik je frikking zonnebrand trouwens helemaal hier. Een goed teken lijkt me.
Wel wat vaker berichten nu ik ook hier hang he?
Remko -
24 Mei 2008 - 18:36
Marijke:
hoi yil
lekker he daar!!!! wel weer tijd voor een nieuw bericht van je hoor we zijn natuurlijk erg nieuwsch dat snap je wel toch?????????????groetjes van ons allemaal -
11 Juni 2008 - 12:16
Toemara:
Hé Yil,
Kwam net je moeder tegen die me adviseerde om onder "Yil" te zoeken ipv alle andere pogingen die ik had gedaan.
Ben nu halverwege de verhalen,loop natuurlijk mooi tijdje achter,maar klinkt niet verkeerd!Je maakt zowiezo meer mee dan ik...hmdus.
Ben wel lekker in de weer met luiers en flessies.Stijntje is een dikke knuffelbaby,heel gezellig.
Nou,doe een beetje voorzichtig op die Harley!
X