St. Barths
12 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
12 Februari 2008 - 18:59
Tina:
Hoi Yil,
Lekker relaxed daar hoor!, wij hebben hier ook mooi weer, een beetje voorjaar in februari! Ga je binnenkort ook nog duiken?, zie je daar een beetje veel vissen en mooi koraal? Leuk dat je daar volop geniet, heb je nog carnaval beleefd daar? Wel leuk he! Nou weer veel vragen maar we lezen je verhalen wel!
groetjes Tina -
12 Februari 2008 - 21:26
Tante Zus:
Hallo Yil,wat is het daar heerlijk weer.Maar wij hebben hier ook al 5 dagen zon, en hebben al buiten gezeten en gefietst.Geniet jij daar maar lekker, en na een boottocht nog geld toe.Onze kleinzoon Tijs zou zeggen wat is Yil een bofkont. Groetjes van af een mistig Texel. -
12 Februari 2008 - 21:32
Lotte:
wat een mooie blauwe zee! -
12 Februari 2008 - 22:40
Imme:
Je ziet er goed uit in de azuurblauw zee wijf! Wel een beetje gestrest maar ja ;) Blij je weer gezien te hebben op den msn en spreek je snel.
Liefs Imme -
13 Februari 2008 - 12:15
Sander:
He Yil,
leuk weer een berichtje te lezen.
misschien ligt er nog wel een carriere in t verschiet als zeevrouw.
nou veel plezier maar weer he.
hier alles ok btw.
gegroet -
13 Februari 2008 - 18:41
Marijke:
hoi yil
lekker hoor z,n boottochtje en dan nog geld toe wie heeft dat!!volgende keer gooi je die kotsers maar overboord kunnen ze even afkoelen . het is hier vanavond lekker koud!kachel hoog! -
13 Februari 2008 - 20:37
Tamara:
Klinkt goed allemaal die boottochtjes. Je wordt echt nog eens een pirate van de Caribbean. ;)
En die kinderen die je aan boord had, waren dat echt van die "My sweet 16" kids?
En voor een doorn in je voet naar het ziekenhuis? Mwooeehaahaa...
En wie is Paul by the way en waarom kreeg je geld? Gewoon omdat je cool bent? ;)
Spreek je later weer. :)
Doei, Tamara -
13 Februari 2008 - 23:33
Yildiz:
paul was de schipper, waarbij Bram eigenlijk zou logeren. Ik kreeg geld omdat ik keihard de gastvrouw heb lopen uithangen en hier en daar een touwtje heb vastgebonden ;)
Die kids waren van 20 tot 25, maar deden alsof de wereld hen toebehoorde, u kent dat wel -
15 Februari 2008 - 19:16
Mam:
Nu heeft je maritieme achtergrond nog effect.Zeilmakerij.Nooit kunnen denken dat je nog eens als first mate op zou stappen. -
17 Februari 2008 - 16:21
Jacqueline:
Hay Yil
Allemachtig wat ben jij lekker bruin man!!Ik dacht eerst een witte haai daar op het water ,maar goed die dragen geen blauwe bikine hahaha!Ik ben natuurlijk stront jaloers.Ennuuuuu die kotsers had je gewoon ff onder water moeten houden,is het zo over!!
Blijf maar lekker bruinen dan komt het vast wel goed met je kleurtje!!
Groetjes van ons allemaal!! -
18 Februari 2008 - 18:02
Martine:
Hier ook alles goed, zijn zondag op de verjaardag geweest met remko en corina naar ijsbrand en jet. Was weer 's leuk om a'dam te zijn. Cato had de waterpokken gehad en zat onder die kriebelvlekjes,zielig.
Martin was met rene+d.f.+duncan een golfweekendje aan het ondergaan in hat bloodie duitsland, wel lekker rustig!
Dus ach, wij doen ook best gezelli...
Kus. -
19 Februari 2008 - 13:59
Duncan:
'toch nog wat...' Zoals beloofd -
19 Februari 2008 - 16:42
Tante Zus:
Hoi Yil, je weblog staat vandaag in de texelse krant.Dus iedereen die het suffertje leest, weet nu wat voor werk jij doet, maar ook van je snorkelen. Is alles nog naar wens daar?Groetjes van ons mooie eiland Texel. -
20 Februari 2008 - 12:40
Martine:
Hey Yil,
Je webadres staat in de TXLSE courant + foto van je site dus incl. je koppie met sunglasses, kan je met heeeeeeeeeel texel gezellig je ervaringen delen!
Ha,ha....kizzz. -
20 Februari 2008 - 19:11
Tamara:
Ja ik kreeg ook een mailtje van m'n zus dat je in de krant staat.
Meid, daar gaat je anonimiteit. De paparazzi zullen je vanaf nu overal achtervolgen. Succes ermee. ;)
Greetz, Tamara
21 Februari 2008 - 20:07
Mirjam:
he die yil,
wat heb jij een vervelend leventje zeg, en wij hier maar buffelen in de apotheek.
gaaf he de onderwaterwereld. is je kaas al op en kon je van die lui nog wat krijgen, of waren ze daar te gierig voor. groeten van een redelijk koud texel zo'n 8 graden -
21 Februari 2008 - 22:01
Imme:
Heehee wijf,
Jammer hoor dat je zo'n bekende eilander bent, daar gaan de sappige verhalen ;)
Hoop dat het goed met u gaat en laten we snel een msn sessie houden.
Kus Imme