Eed afleggen

Blijf op de hoogte en volg

22 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam

Om zelfstandig hier te mogen werken, moet je de eed opnieuw afleggen. Afgelopen dinsdag was de dag dat ik om 9 uur werd verwacht in het gemeentehuis. Ik had Ruben de apotheker meegenomen als support en fotograaf. Op de weg erheen moest ik nog doorstappen, want ook hier vind ik opstaan erg moeilijk. Loop ik op een smalle stoep, voel ik opeens iets warms om mijn rechterhand vallen, kijk omhoog en zie niets. Geen airco die water loost, niets. Kijk naar mijn hand, heeft er een vogel precies op de vingers gepoept die ik straks omhoog moet houden. Heb geprobeerd het meeste aan een palmboom af te vegen, maar schoon was anders. Ik was tenauwernood op tijd, dus hoopte dat ik nog even snel mijn handen kon wassen. Gelukkig kon dat, want degene die mijn eed af moest nemen kwam doodleuk een half uur later aankakken. Desalniettemin was het allemaal heel officieel, moest op een bepaalde manier tegenover hem staan, maar ik hoefde mijn vingers niet op te steken, jammergenoeg. Had ik wel echt gevonden. De plechtigheid behelste trouwens maar liefst 2 minuten en toen stond ik al weer buiten. Maar met de wachttijd erbij was het 45 minuten...Er was ook een fotograaf opgeroepen. Het is hier net Texel, elk non-nieuws is nieuws. Alles om de krant maar op te vullen, haha. Breek hiermee ook mijn persoonlijke internationale record "aantal x per week in de krant". Vanaf vandaag mag ik zelfstandig in de apotheek staan, waar meteen gretig gebruik van word gemaakt. Volgende week zondag mag ik de apotheek in mijn eentje draaien. Hoop maar dat ik de recepten kan lezen die binnenkomen. Anders ben ik bang dat ik de leugen "sorry, we're out of stock today, try the other pharmacy" ga gebruiken ;)

P.s. mam en Ro, ben zondag op tijd vrij om jullie op te halen hoor

• 22 Februari 2008 - 21:36

Hester En Imme:

hahahahihihihi

• 23 Februari 2008 - 13:47

Mam :

je weet vogelenpoep brengt geluk!heb de koffer vol met lekkers.

• 23 Februari 2008 - 16:24

Lau De Waard:

Hey ouwe pillendraaister!!!
    No worry's hoor,ik ben niet zovaak op het WWWeb maar heb nu wel ff alles van je gelezen.LEUK!!!!!(ps lekker ding met die schelp...haha)hoe ouwer hoe gekker.
    Yildiz,een allemaggies leuke tijd gewenst daar en hou iedereen maar op de hoogte.groeten,Laurien

• 23 Februari 2008 - 20:15

Greta:

Hi Yil,
    zit op Texel met m'n mannen naar jouw foto's met palmbomen, witte stranden etc te kijken. 't ziet er goed uit!!

Groetjes ook aan je moeder en broer (zijn ze eral??) ook van tante Wieke.

Greta

• 23 Februari 2008 - 20:50

Tante Zus:

Hoi Yil, wat een mooie plechtige foto van je, met de koningin op de achtergrond.En nu nog 1 week werken tot je moeder en Roderick komen.Groetjes

• 24 Februari 2008 - 09:06

Mam:

hebben ze daar twee koninginnen?

• 24 Februari 2008 - 09:24

Lotte:

kon het niet laten om even nog goed naar die handjes van je te kijken, maar er viel niets te zien.. jammer hahaha.
    heel veel plezier met je familie toegewenst! heerlijk voor je. en weer lekker nederlands praten lijkt me ook wel prettig

groetjes lotte

• 24 Februari 2008 - 10:12

Marleen:

He Yildiz!

Wat een verhalen!!! Je hebt het volgens mij erg naar je zin?!! Echt super voor je! Je stukkie in de Texelaar was erg leuk! haha. Stoer hoor alleen de apotheek draaien! Hier gaat ook alles goed! Nog 3 weken en dan gaan Ing en ik een weekje naar Schotland..echt zin in! We houden je in de gaten!! Veel plezier!
    X Marleen en Ingmar

• 24 Februari 2008 - 10:22

Jacqueline:

Hay Yildiz

Wat officeel allemaal,helemaal deftig dus!!Ik lees dat je moeder en Roderick komen? Leuk voor je en ook voor je moedertje!!Komt zeker even aansterken na haar operatie!Laat je haar niet waterskien?
    Groetjes Jacqueline

• 24 Februari 2008 - 15:59

Tamara:

Hey Yil, typisch weer iets voor jou dat een vogel op jouw vingers moet schijten. Wel jammer dat je ze niet omhoog hoefde te houden. Leuke anekdote zeg ik je. ;)

Gefeliciteerd met je zelfstandigheid en veul plezier met je moeder en Ro als ze dit weekend al komen! :)

Toedels, Tamara x

• 27 Februari 2008 - 08:44

Janneke:

gaan zondag tamaar

• 27 Februari 2008 - 22:55

He, lekker Janneke.
    Nou geniet er maar flink van en doe Yildiz maar de groeten van me. ;)

• 02 Maart 2008 - 10:37

Mia:

he yil,helemaal toppie daar,stoer dat je het echt gedaan heb.geniet er maar van.groetjes!!!!!!!!!!!

• 02 Maart 2008 - 16:30

Marijke:

hoi yil
    nou ze zijn op weg hoor!!!!!!!!!!!ze hadden er zin in ben benieuwd of ze door de douane komen met al hun spullen. ha ha
    groetjes en veel plezier!!

• 02 Maart 2008 - 22:39

Zus:

Janneke en Roderick zijn jullie goed aangekomen bij Yildiz? Lezen we morgen iets? Geniet er maar lekker van. Groetjes van Jan en Zus.

• 03 Maart 2008 - 12:23

Neis:

Wat een grappig stukje weer! Hahaha en die foto is geweldig.Kus Neis

• 03 Maart 2008 - 22:55

Imme:

Hee lieve Yil,
    Hoop dat jullie een fantastische tijd hebben met zijn 3-tjes, maar dat komt vast goed!
    Liefs Imme

• 05 Maart 2008 - 21:07

Yo yo,

Lekker "bubbling" aan het doen daar met z'n allen? ;)

See ya, Tamara